1. Køb hos festdugen.dk

Der er ikke indgået en bindende købeaftale før du har modtaget en ordrebekræftelse fra festdugen.dk.

2. Pris

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende pris. Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes.

Der tages forbehold for:

  • Valutaændringer
  • Force majeure
  • Leveringssvigt
  • Afgiftsændringer
  • Udsolgte varer og trykfejl

3. Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage.
Levering lige til døren med GLS eller afhentning på Korsvangcentret 1, 5610 Assens.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos festdugen.dks grossister og underleverandører.

4. Betaling

Du kan bestille og betale online via:

Dankort (1,39 DKK)

Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug, og du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer). Beløbet hæves først på din konto den dag, hvor vi afsender din vare.

5. Reklamationer – webshop

Alle varer hos festdugen.dk er kvalitetsvarer. Hvis der mod forventning skulle være en fejl eller en mangel ved en vare, skal du naturligvis kontakte os. Vi vil gøre alt for at afhjælpe reklamationen, og du vil som udgangspunkt få ombyttet varen.

Ønsker du at returnere varen pga. reklamation eller fejllevering, bedes du udfylde og medsende vores returseddel sammen med din vare. Varer der returneres på efterkrav, eller sendes uden porto nægtes modtaget af festdugen.dk med mindre der foreligger en aftale herom. Se returseddel nedenfor.

Du har iht. købeloven 2 år reklamationsret. Som udgangspunkt vil du få repareret varen, hvis varen er påført synlig fabriksfejl. Kan varen ikke repareres vil den blive ombyttet til en ny vare i samme størrelse og model. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du indenfor 14 dage anses reklamationen altid for værende rettidig.

6. Fortrydelsesret

festdugen.dk tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager varen. Varen returneres naturligvis ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. VIGTIGT: Varen byttes kun når emballagen er intakt og ikke åbnet. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt.

Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres skal være forsvarligt indpakket.

Vi anbefaler, at varen returneres via GLS eller Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er kommet helt frem. Yderligere giver det dig mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

7. Ombytning af vare

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse skal du returnere varen sammen med en udfyldt returseddel og vi sender dig en ny vare hurtigst muligt.

Ønsker du pengene retur, skal du udfylde retursedlen med et kontonummer og vi vil overføre pengene til din konto hurtigst muligt. Varer der returneres på efterkrav eller sendes uden porto, nægtes modtaget af festdugen.dk.

Vigtigt: Husk at udfylde returseddel. Du kan downloade den fortrydelsesret.

8. Leveringsbetingelser

Ved webshop bestillinger af lagervarer bliver varerne sendt indenfor 1-2 dage, såfremt varen er på lager. Såfremt varen er udsolgt eller under produktion, så vil der blive oplyst forventet leveringstid.

Køber faktureres for den aktuelle fragtpris.

9. Ejendomsret

festdugen.dk forbeholder sig fuld ejendomsret med de dertilhørende rettigheder over varen indtil endelig betaling er sket.

10. Transportskader

Transportskader skal omgående anmeldes til fragtmanden eller postvæsnet. Er det på forhånd aftalt med transportøren, at varen må stilles uden kvittering, er festdugen.dk uden risiko, hvis varen skulle forsvinde eller være beskadiget.

11. Force majeure

Skulle leveringen være forhindret helt eller delvist pga. force majeure, fritager det festdugen.dk // FL HANDEL for ethvert ansvar. Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig, borgerkrig, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, statsindgriben, mangel på drivmidler, naturkatastrofer eller andre yder omstændigheder som påvirker levering.

12. Rådgivningsansvar

festdugen.dks bistand til køber eller købers rådgiver med teknisk rådgivning er alene at betragte som retningsgivende og uden ansvar for festdugen.dk.

13. Produktansvar

For skade på person eller tinge, der er følge af mangler eller fejl ved leverede produkter, hæfter festdugen.dk kun i det omfang, ansvaret i henhold til ufravigelig lovning pålægges festdugen.dk.

festdugen.dk påtager sig dog i intet tilfælde ansvar for driftstab, tidstab, avancetab eller andet indirekte tab.

14. Produkter

festdugen.dk opdaterer løbende produktsortimentet. Derfor tages forbehold for ændring af modeller, sortiment, farver og priser, som er i vores katalog og og på vores hjemmeside.

15. Sikkerhed

Personoplysninger bruges udelukkende i forbindelse med en ordre. festdugen.dk behandler alle personoplysninger 100% fortroligt, og i overensstemmelse med persondataloven. Kreditkortoplysninger sender krypteret til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer) Du kan kontrollere om du sender fra en sikker hjemmeside ved at se efter en hængelås nederst i din browser.